aranjamente florale nunti Iasi

Marbac Decor - Decoratiuni Iasi

Decoratiuni pentru nunta de vis

Opiniile clientilor

Bortos Iuliana

08/08/2015

"Va multumim din suflet pt invitatii chiar nu ne asteptam sa fie asa frumoase.suntem bucurosi si pentru ce ati facut si multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o."

jalba violeta

20/07/2014

"stiam clar ce imi doresc dar cum a iesit totul a fost cu mult peste asteptarile mele.am avut o nunta de vis datorita celor de la marbac decor.va multumim din suflet!!!"

mai multe opinii

Aranjamente florale

Florile, in aranjamente spectaculoase sau simple, au jucat mereu un rol important in decorarea ceremoniei si a receptiei. In functie de preferintele dvs, locatie si de stilul decoratiunilor, puteti alege pentru mesele invitatilor aranjamente florale deosebite. Acestea pot fi simple, la baza mesei sau pe suporti speciali din, vaze inalte de sticla mata/ transparenta, suporti din fier forjat, cuburi sau cilindri. Florile se aleg in functie de sezon, de stilul locatiei (elegant/rustic/exotic) si mai nou, acestea se pot combina cu fructe pentru un plus de originalitate!

Arcadele de la intrare dau nuntii un plus de festivitate si fast. Arcada este primul obiect de decor pe care invitatii il observa inainte de a intra in salon sau la casa mirelui sau a miresei. De aceea este necesar ca arcada sa impresioneze. Ea marcheaza trecerea catre o alta parte a vietii noastre, tine locul unei porti catre o lume de basm (lumea din interiorul localului) si este un element decorativ care va impresiona pe oricine.

Pentru mesele invitatilor recomand acest un tip de aranjament floral, pe suport de sticla mai inalt sau cu o utilitate sporita cele pe suport din fier forjat(in partea de jos locul este pentru fructiera iar partea superioara pentru aranjamentul floral si pentru lumanari in mici boluri din sticla). Aranajmentele florale in suporturi inalte sunt intotdeauna recomandate, daca vreti ca florile pe care le folositi la nunta sa fie foarte vizibile. Ca privire de ansamblu asupra intregii sali in care se desfasoara nunta, florile asezate pe suporturi inalte, vor crea o atmosfera de ansamblu mai bogata a salii.

Va rugam sa vizionati galeria de imagini ale aranjamentelor florale:

 

© 2007--2024 Marbac Decor Iasi

dezvoltat de Web Media Bacau