decoratiuni cununie religioasa Iasi

Marbac Decor - Decoratiuni Iasi

Decoratiuni pentru nunta de vis

Opiniile clientilor

Bortos Iuliana

08/08/2015

"Va multumim din suflet pt invitatii chiar nu ne asteptam sa fie asa frumoase.suntem bucurosi si pentru ce ati facut si multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o."

jalba violeta

20/07/2014

"stiam clar ce imi doresc dar cum a iesit totul a fost cu mult peste asteptarile mele.am avut o nunta de vis datorita celor de la marbac decor.va multumim din suflet!!!"

mai multe opinii

Decoratiuni cununie religioasa

Taina sfanta a cununiei si cea a botezului reprezinta o binecuvantare pentru miri si parinti, iar biserica poate fi impodobita de sarbatoare cu diferite aranjamente florale, stalpisori decorati cu tul sau voal si aranjament floral , sfesnice cu lumanari, alee cu petale de flori si alte elemente de decor.

Florile sunt alegerea cea mai populara pentru decorarea bisericii pentru ca adauga un sentiment de solemnitate, pace si prospetime. Puteti folosi trandafiri, crini , lalelele, margaretele sau cale.

Vaze sau boluri in culori pastelate confera interiorului bisericii un aspect de exceptie, deoarece contrasteaza cu culorile intunecate. Decorarea culoarului este o parte semnificativa a impodobirii locului. Il puteti orna folosind o arcada de flori insotita de stalpisori decorati cu lumanari si aranjament floral.

Deasemenea amenajarea unui culoar special pentru intrarea mirilor in interiorul bisericii din voal, stalpisori din fier forjat cu aranjamente florale, covor rosu, petale de trandafir va face intrarea dvs cat mai spectaculoasa.

Va rugam sa vizionati galeria de imagini ale decoratiunilor cununiilor religioase:

Decor cununie religioasa

Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa Decor cununie religioasa
 
 

© 2007--2024 Marbac Decor Iasi

dezvoltat de Web Media Bacau