decoratiuni botez Iasi

Marbac Decor - Decoratiuni Iasi

Decoratiuni pentru nunta de vis

Opiniile clientilor

Bortos Iuliana

08/08/2015

"Va multumim din suflet pt invitatii chiar nu ne asteptam sa fie asa frumoase.suntem bucurosi si pentru ce ati facut si multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o."

jalba violeta

20/07/2014

"stiam clar ce imi doresc dar cum a iesit totul a fost cu mult peste asteptarile mele.am avut o nunta de vis datorita celor de la marbac decor.va multumim din suflet!!!"

mai multe opinii

Decoratiuni botez

Taina sfanta a botezului reprezinta o binecuvantare pentru parinti si pentru nasi, iar biserica poate fi impodobita de sarbatoare cu diferite aranjamente florale, stalpisori decorati cu tul sau voal si aranjament floral , sfesnice cu lumanari, alee cu petale de flori si alte elemente de decor.

Florile sunt alegerea cea mai populara pentru decorarea bisericii si a cristelnitei in care va fi inbaiat bebelusul pentru ca adauga un sentiment de puritate, pace si prospetime. Puteti folosi trandafiri, crini , lalelele, margaretele sau cale. Vaze sau boluri in culori pastelate confera interiorului bisericii un aspect de exceptie, deoarece contrasteaza cu culorile intunecate. Decorarea culoarului este o parte semnificativa a impodobirii locului. Il puteti orna folosind o arcada de flori insotita de stalpisori decorati cu lumanari si aranjament floral.

Va rugam sa vizionati galeria de imagini a decoratiunilor pentru botez:

 

© 2007--2024 Marbac Decor Iasi

dezvoltat de Web Media Bacau