opiniile clientilor nostri

Marbac Decor - Decoratiuni Iasi

Decoratiuni pentru nunta de vis

Opiniile clientilor

Bortos Iuliana

08/08/2015

"Va multumim din suflet pt invitatii chiar nu ne asteptam sa fie asa frumoase.suntem bucurosi si pentru ce ati facut si multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o."

jalba violeta

20/07/2014

"stiam clar ce imi doresc dar cum a iesit totul a fost cu mult peste asteptarile mele.am avut o nunta de vis datorita celor de la marbac decor.va multumim din suflet!!!"

mai multe opinii

Opiniile clientilor nostri

Ascultarea sau citirea marturiilor unor clienti, precum si vizionarea imaginilor de la o parte din evenimentele organizate anterior poate fi reconfortanta, prezentand o garantie suplimentara a faptului ca, apeland la noi, totul va decurge perfect.

Puteti trai efectiv aceste sentimente cu ocazia propriului eveniment, contactandu-ne din timp, astfel incat sa putem pregati cu minutiozitate fiecare detaliu care poate face diferenta, constituind totodata satisfactia dumneavoastra si deliciul invitatilor.

 
Bortos Iuliana 08/08/2015

Va multumim din suflet pt invitatii chiar nu ne asteptam sa fie asa frumoase.suntem bucurosi si pentru ce ati facut si multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o.

jalba violeta 20/07/2014

stiam clar ce imi doresc dar cum a iesit totul a fost cu mult peste asteptarile mele.am avut o nunta de vis datorita celor de la marbac decor.va multumim din suflet!!!

Coca Andrei 29/06/2013

O echipa extraordinara...Foarte frumos a iesit. Multumim mult pentru efortul depus. A-ti contribuit la reusita evenimentului nostru. Inca odata multumim din suflet.

Magdalena Sofronia 08/06/2013

Multumesc frumos pentru ingeniozitatea, promptitudinea, priceperea,profesionalismul...de care ati dat dovada. O echipa profesionista si de incredere care merita mii de multumiri.Felicitari MARBAC DECOR!!!

Ionut Benchea 26/05/2012

Multumesc mult pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Am avut o cumatrie asa cum am dorit!

Oana 20/08/2011

o echipa de incredere si o nunta de succes..felicitari MARBACDECOR!

Marius Odobasa 23/05/2009

Nunta mea a fost extraordinara datorita Mabac Decor! Multumesc!

Aurelian Stefanovici 03/09/2011

Multumesc pentru ca ati respectat doleantele mele si bravo voua ca vati intrecut pe voi insiva.Mi-ati facut o surpriza placuta si nunta a fost foarte frumoasa.Recomand Marbac Decor!

Andreea Tanasa 11/09/2011

marbac decor, sunteti pur si simplu cea mai profesionista firma posibila pe care am intalnit-o pana acum in viata mea, si credeti-ma nu au fost putine. va multumesc pentru gandirea moderna pe care o aveti si pentru faptul ca duceti lucrurile la bun sfarsit intr-un mod cu totul si cu totul surprinzator pentru clientii vostri. aveti cele mai bune idei si stiti sa imbinati preferintele clientilor cu munca voastra. cu voi totul este posibil si orice idee am avea o puteti pune in practica. si va multumesc pentru asta. sunteti cei mai tari, tineti-o tot asa. La urmat evenimente din viata noastra vom conta pe voi de la a la z.: catering muzica, ornamente , lumini etc etc.

Andra Tanasa 11/09/2011

Am avut o nunta de vis.multumiri speciale firmei Marbac Decor, echipelor StudiPro si AutoImpuls si nu in ultimul rand, maestrului Ion Suruceanu care ne-a incantat cu vocea sa.

Anca Rugina 24/08/2011

O echipa profesionista care gandeste doar in solutii....FELICITARI!.... si MULTUMIRI! ;)

 

Ai beneficiat de serviciile noastre? Trimite-ne opinia ta in legatura cu serviciile noastre.

Nume/Prenume:

 

Data eveniment:

Format zi / luna / an

Opinia ta:

 

 

 

© 2007--2024 Marbac Decor Iasi

dezvoltat de Web Media Bacau