lansari firme Iasi, evenimente sociale

Marbac Decor - Decoratiuni Iasi

Decoratiuni pentru nunta de vis

Evenimente sociale

Opiniile clientilor

Bortos Iuliana

08/08/2015

"Va multumim din suflet pt invitatii chiar nu ne asteptam sa fie asa frumoase.suntem bucurosi si pentru ce ati facut si multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o."

jalba violeta

20/07/2014

"stiam clar ce imi doresc dar cum a iesit totul a fost cu mult peste asteptarile mele.am avut o nunta de vis datorita celor de la marbac decor.va multumim din suflet!!!"

mai multe opinii

Lansari firme

Lansarea unei firme reprezinta un eveniment unic din viata acesteia, fiind ocazia ideala de a ii face cunoscuta existenta atat in mediul de afaceri, cat si in randul clientilor potentiali. Modalitatea aleasa pentru lansare poate lasa o amprenta puternica asupra viitorului firmei, prefigurandu-i succesul, pentru ca de la un asemenea eveniment nu trebuie sa lipseasca ziaristii precum si alti lideri de opinie. Cu cat festivitatea va fi mai spectaculoasa, cu atat numele firmei va fi vehiculat mai intens si o perioada mai indelungata, atragand atentia si suscitand interesul populatiei.

Echipa Marbac Decor va poate ajuta sa realizati lansarea cu succes a firmei dumneavoastra, fructificand oportunitatile existente si tinand seama de toate detaliile care conteaza, astfel incat aceasta etapa sa fie cu adevarat memorabila.

Va rugam sa vizualizati galeria de imagini prezentata mai jos:

Vodafone

Iasi

detalii

AB PLUS

IASI

detalii

ARABESQUE

iasi

detalii

AutoTransCom ATC

Pascani

detalii
 

AB PLUS , IASI

 
 
 

© 2007--2024 Marbac Decor Iasi

dezvoltat de Web Media Bacau